Rubber op rol

Rubber op rol

Bent u op zoek naar een rubber van de rol? Bestel dan bij Alman Rubber uw rubber op rol tegen de scherpste prijzen. Wij beschikken over een ruim assortiment in soorten rubber en verschillende diktes met en zonder inlages en leveren u ook graag rubber op maat. Zo vindt u bij ons altijd de rubber producten die u zoekt.

Breed assortiment rubber rollen

Als rubberspecialist bieden we diverse soorten rubber op rol. Onderstaand een overzicht van de meest voorkomende rubber soorten:

NR rubber op rol

Dit type rubber is goedkoop, maar tegelijkertijd sterk uittrekbaar, buigzaam en bijzonder waterdicht. Dit type wordt vaak toegepast voor matten, vloerbedekking en dempers voor de autosector.

SBR rubber op rol

Rubber dat geschikt is voor algemene en universele toepassing. Dit type rubber wordt vaak gebruikt in de bouw, industrie en scheepvaart en heeft een relatief goede weerstand tegen slijtage. Veel gebruikt voor toepassingen zoals transportbanden, vloeren, trillingsdempers en isolatie.

NRB rubber op rol

Dit is een topkwaliteit rubber die bestand is tegen olie, vet en alle niet-oxiderende zuren. Hierdoor is dit type rubber geschikt voor omgevingen zoals garages, zware industrie of als mat onder een motor.

Onze rubber rollen