Celrubber

Celrubber

Alman Rubber biedt diverse soorten celrubber in standaard maten én in maatwerk producties. Hierbij leveren we zowel open als gesloten celrubber dat geschikt is als afdichtingrubber. Door het zachte materiaal kan dit type rubber namelijk hoge druk aan waarbij de afsluiting niet verloren gaat. Ons EPDM afdichtingrubber heeft een hoge elasticiteit en is bovendien bestand  tegen hoge temperaturen, zuren, basen en de inwerking van zonlicht.

Celrubber zelfklevend

Er is een keus tussen onbelijmd rubber en celrubber dat zelfklevend is. Dit kan enkelzijdig of dubbelzijdig zijn. Het rubber hecht hierdoor goed aan het oppervlak en is eenvoudig te bevestigen. De lange levensduur zorgt ervoor dat deze niet snel vervangen hoeft te worden, afhankelijk van het gebruik en de inwerkingen. Dit type rubber is onder andere inzetbaar voor het aanbrengen van afdichtingstrips aan ramen en deuren en om auto-onderdelen of elektrische isolatie af te dichten.

Bij Alman Rubber is zelfklevend celrubber in verschillende maten verkrijgbaar waardoor u ook voor uw klus ongetwijfeld het juiste rubber vindt.

Celrubber