Kwaliteit Rubber

Professionals voor kwaliteit in rubber

Als professionals in rubber maken wij voor u rubber op maat. Binnen ons brede assortiment beheren wij diverse soorten rubber, waaronder siliconen rubber en EPDM rubber. Geen opdracht is ons te ingewikkeld, met onze maatwerk services leveren wij u een professioneel eindresultaat.

Van standaard rubberprofiel tot rubber op maat

Met ons brede assortiment en uitgebreide ervaring kunt u bij ons alle kanten op. Van rubber op maat tot het leveren van grote volumes standaard rubber profielen, wij regelen het voor u. Zo leveren wij naast de eerder genoemde types ook rubbersoorten die bijvoorbeeld bestand zijn tegen vloeistoffen zoals olie en benzine.

Een voorbeeld hiervan is plaatrubber dat letterlijk een plaat rubber is die wij vervolgens voor u op maat snijden. Plaatrubber wordt veelal gebruikt als ondergrond in werkplaatsen doordat deze bestand is tegen benzine en olie. Een ander voorbeeld is celrubber dat op het ouderwetse trekdrop lijkt en niet alleen sterk en flexibel is, maar ook bestand tegen onder andere olie.

De expert voor al uw (technisch) rubber

Zo produceert en levert Alman Rubber rubber in allerlei soorten en maten voor ondernemers uit diverse branches. Benieuwd wat we  voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, we vertellen u graag meer.

Rubber op maat