Snij & stans

Snijden & stansen van plaatrubber

Pakkingen en rubber stroken worden gesneden of gestanst uit plaatrubber met een stansmachine of plotter. Deze producten zijn toepasbaar als afdichting tussen 2 delen zoals deksel dichtingen, afsluitingen van mangaten, gasdichtingen en flenspakkingen.
Rubber stroken worden toegepast als afscheiding in tuinen, afwerking van werkbanken, bedekken van wanden en vloeren of als beschermlaag ter voorkoming van letsel.

Rubber plaatmateriaal is er in vele soorten en diktes zoals volrubber platen, NR/SBR, EPDM, Neopreen, Silicone of Celrubber met en zonder kleef laag maar ook vele andere rubber soorten met en zonder inlages om de trek en scheursterkte te verhogen. Plaatmateriaal (met uitzondering van Celrubber) wordt meestal geleverd in 65°Sh hardheid.

Stroken of pakkingen van Alman rubber
Wij snijden en stansen in diverse rubberkwaliteiten (met en zonder kleeflaag of inlages), polyurethaan en kunststof materiaal.

Ook geprofileerd plaatrubber (bijvoorbeeld treeplankrubber met fijne en grove ribbel, en traanplaat). Celrubber wordt ook door ons op maat gesneden of gestanst, al dan niet voorzien van een dubbelzijdige kleef laag.

Dus voor alle soorten pakkingen of afdichtingen, of het nu gestanste ringen of lange stroken zijn, kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben de beschikking over computergestuurde snijmachines waarmee wij vrijwel iedere dikte plaatrubber kunnen bewerken.
alles wordt op maat geproduceerd waarbij kleine of grote aantallen mogelijk zijn.

Kies voor vakmanschap
Misschien is er al een tekening of model van het door u gewenste product, u kunt deze aan ons opsturen en dan bekijken wij samen de mogelijkheden.
Misschien is er alleen een idee ontstaan en willen u graag helpen bij het uitwerken daarvan.
Aantallen zijn voor ons niet belangrijk, wij hebben de mogelijkheid voor kleine series vanaf enkele stuks tot grote series.
Omdat wij rubber snij & stans delen ook in deze kleine hoeveelheden kunnen maken is dit ideaal voor prototypes. Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor pakkingen of stroken.

Snij & Stans