Sponsrubber profielen

Sponsrubber profielen

Alman Rubber is specialist in rubber en levert ook sponsrubber profielen. Bij ons kunt u dan ook vertrouwen op een groot assortiment, deskundig advies en indien gewenst een maatwerk service waarbij we ook sponsrubber op maat maken. Vakmanschap waarop u kunt vertrouwen.

Wat is sponsrubber?

Een sponsrubber profiel is een geschuimd soort materiaal met open cellen daar tussen in, dit dus in tegenstelling tot celrubber. Deze rubbersoort is rondom voorzien van een dichte en gladde huid. De huid van deze soort rubber kun je zien als een afdichtende laag, waardoor de binnenkant beschermd wordt. Eigenschappen van sponsrubber zijn onder andere een redelijk hoge mechanische sterkte en herstelvermogen.

Sponsrubber profiel op maat

Bij Alman Rubber leveren we sponsrubber in diverse kwaliteiten waaronder EPDM, CR, siliconen en FPM. Hierbij bieden we een ruime keuze in standaard afmetingen, maar zijn we u ook graag van dienst met het op maat maken van een sponsrubber profiel. Door onze ruime ervaring kennen we de mogelijkheden als geen ander en leveren we een product dat exact aan uw wensen voldoet.

sponsrubber