Rubber kantprofielen

Rubber kantprofielen

Alman Rubber combineert een uitgebreide ervaring in de productie van rubber met het grootste assortiment in rubberproducten. Bij ons kunt u dan ook terecht voor rubber kantprofiel in allerlei soorten en maten. We leveren niet enkel standaard profielen die u in onze CATALOGUS ( link naar catalogus) kunt vinden, maar ook maatwerk rubber producten die voor een perfecte afsluiting zorgen. Vakmanschap waarop u kunt vertrouwen.

Toepassing rubber kantprofiel

Kantprofiel van rubber wordt vooral gebruikt om een perfecte af- of aansluiting te creëren. Hiervoor is echter wel een passend profiel nodig. Wij hebben een ruim assortiment in kantprofielen die direct uit voorraad leverbaar zijn. De profielen zijn leverbaar in onder andere: rubber, PVC en EPDM. Hierbij wordt ons assortiment regelmatig uitgebreid.

Daarnaast is er de mogelijkheid om deze profielen op maat te laten maken en tevens uit een combinatie van rubber, PVC en EPDM te laten bestaan.

Uw kantprofiel op maat

Bij onze maatwerk kantprofielen maken we niet enkel rubber volgens de gewenste afmeting, maar bieden we ook de mogelijkheid om dit in verschillende materialen te maken en verschillende inlages aan te brengen zoals RVS of Kunststof. Vraag u gerust naar de mogelijkheden.

kantprofiel
kantprofiel