Rubber hoekprofielen

Rubber hoekprofielen

Een hoekprofiel van rubber is een veelgebruikt profiel in de wereld van het rubber. Een hoekprofiel wordt regelmatig gebruikt voor afdichting van verschillende hoeken. Door zijn vorm kan er een volledige afdichting worden gecreëerd, waarbij het dus van groot belang is dat het profiel goed past en niet te groot of te klein is. Alman Rubber zorgt hiervoor en biedt naast standaard rubber hoekprofielen ook producten op maat. Voor de standaard oplossingen kunt u in onze CATALOGUS ( link naar catalogus) kijken.

De specialist in rubber producten

Wij van Alman Rubber zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Dat is de reden dat wij er absoluut zeker van willen zijn dat u de juiste maat krijgt en het rubber precies dat doet waar het voor bedoeld is. Door onze ruime ervaring in de rubberbranche weten wij inmiddels van de hoed en de rand. Wij adviseren u daarom graag met betrekking tot de verschillende soorten rubber en welke daarin het beste aansluiten bij uw wensen. Denk hierbij aan de maat van het hoekprofiel, maar ook eventuele alternatieven die een nog beter resultaat leveren.

Hoekprofiel van rubber op maat

Naast rubber hoekprofielen in de standaard afmetingen leveren we ook maatwerk producten. Hierbij bekijken we samen met u naar de gewenste specificaties en de optimale toepassing voor uw situatie. Zo maken we dus precies het rubber hoekprofiel dat de klus klaart. Niet voor niets zijn wij dé specialist in rubber!