Rubber stroken

Rubber stroken

Bent u op zoek naar een rubberen strook en wilt u zeker weten dat de kwaliteit uitstekend is? Kies dan voor de kwaliteit en scherpe prijzen van Alman Rubber. Als rubberspecialist hebben we een ruime ervaring in de wereld van het rubber en weten we precies wat de beste rubbersoorten zijn. Hierdoor bieden we niet alleen een ruim assortiment rubber stroken, maar ook de mogelijkheid om rubber op maat te maken. U vraagt, wij leveren.

Een rubber strook op maat

Bent u op zoek naar een strook op maat? Dat is zeker mogelijk. Als ervaren rubberfabrikant maken we al jaren rubber op maat voor onze klanten. Samen met u bekijken we uw wensen en vertalen dit naar een product dat precies aan de door u gestelde specificaties voldoet. Hierbij heeft u ook de mogelijkheid om een kleur te kiezen en in veel gevallen om uw bedrijfslogo of naam in het rubber te laten verwerken.

Naast onze maatwerk producten bieden we natuurlijk ook rubber stroken in diverse standaard afmetingen en leveren we ook rubber op rol. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende typen rubber waaronder SBR, EPDM, NBR en granulaat rubber. Zo vindt u bij ons altijd de rubber strook die bij uw klus past.

Rubberstrook