Rubber t profielen

Rubber t profielen

Bent u op zoek naar T rubber? Bij ons bent u voor alles met betrekking tot rubber aan het juiste adres. Een rubber T profiel is een ontzettend belangrijk onderdeel in de afwerking en afdichting. Deze profielen worden ook wel toegepast als traptrede profielen of afdichting tussen zonnepanelen. Alman Rubber heeft een breed assortiment rubber T profielen die u in onze catalogus kunt vinden. Ook voor een maatwerk rubber T profiel bent u bij ons aan het juiste adres. U vraagt, wij maken!

Door onze ruime ervaring in de rubberbranche weten wij alles over de verschillende soorten rubber en de zeer brede toepassingen van dit materiaal. Ook op het gebied van T rubber kunnen we u alles vertellen over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wat is T rubber?

Een rubber T profiel is vaak een EPDM of TPE kwaliteit. Deze profielen beschikken over een hoge elasticiteit, waardoor de kans op scheurtjes klein is. T profielen worden onder andere veel gebruikt in de carrosseriebouw, botenbouw, als traptrede profielen of afdichting tussen zonnepanelen waarbij ze ingezet worden voor de afwerking van ramen, deuren en kieren. Een voordeel van T rubber profielen is dat ze UV- en ozonbestendig zijn en hierdoor bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden.