Rubber slangen

Rubber slangen

Rubber slangen worden veel gebruikt rondom het huis en voor industriële toepassingen. Dankzij hun gebruiksvriendelijke manier van werken en hun brede inzetbaarheid zijn ze voor allerlei doeleinden geschikt. Alman Rubber heeft een breed assortiment rubber slangen die u in onze CATALOGUS ( link naar catalogus) kunt vinden. Ook voor een maatwerk rubber slang bent u bij ons aan het juiste adres. U vraagt, wij maken!

Toepassing in de industrie

Rubber slangen worden door hun robuuste eigenschappen in de meest uiteenlopende industrieën gebruikt. Van de zware chemische industrie tot de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Het spreekt dan ook voor zich dat ze voor allerlei doeleinden inzetbaar zijn, bijvoorbeeld als brandstofslang, waterslang, laboratoriumslang en voor industriële reiniging.

Bij Alman Rubber combineren we een zeer breed assortiment met een deskundige service. Bij ons slaagt u gegarandeerd.

Rubber slang op maat

Ondanks een groot scala aan rubberproducten van onder andere TPE, EPDM, siliconen en SEBS kan het toch voorkomen dat de slang die u zoekt er niet tussen zit. In dat geval zijn we u graag van dienst met onze maatwerk producten. We denken met u mee over de mogelijkheden en komen met een voorstel op maat dat uitstekend bij uw situatie aansluit.

Rubberslang