Rubber voor oldtimers

Rubber voor oldtimers

Het is over het algemeen vrij lastig om aan rubber onderdelen van oldtimers te komen. Het rubber is vaak niet op voorraad, het duurt erg lang om het te kunnen bestellen of het wordt helemaal niet meer geproduceerd. De grootste vraag die er bestaat als het gaat om oldtimer rubbers is naar de zogenaamde raamrubbers. Deze zijn voor oldtimers vaak lastig te verkrijgen waardoor er de laatste tijd steeds meer oldtimers aan de kant komen te staan. Zonde natuurlijk van uw prachtige oldtimer!

Alman Rubber biedt de oplossing en levert rubber profielen voor oldtimers in allerlei soorten en maten. Deze kunnen geleverd worden in diverse rubbersoorten zoals TPE, EPDM, NBR en siliconen. Indien nodig maken we zelfs rubber onderdelen op maat. Ook voor enkele meters of stuks

Auto rubbers voor uw oldtimer

Door onze ruime ervaring met rubber en onderdelen zorgen wij ervoor dat oldtimer rubbers altijd leverbaar zijn. We hebben een ruim aanbod (standaard) raamrubbers. En doordat we veel ervaring hebben met het op maat maken van (auto)rubbers kunnen wij ook met gemak het rubber dat u nodig heeft namaken, zodat u snel weer de weg op kunt. De benodigde oldtimer rubbers maken wij exact na zodat de uitstraling van uw wagen behouden blijft en alles precies past zoals het hoort. Zo zorgen wij ervoor dat u gewoon kilometers kunt blijven maken en kunt blijven genieten van uw oldtimer.

De meeste (auto)rubbers, ook voor oldtimers, worden standaard in het grijs of zwart gemaakt. Alman Rubber kan iedere gewenste kleur maken. Wij zorgen voor een waterdichte afdichting van de ramen in de kleur die u wenst. Zowel in kleine als grote oplagen. En wat dacht u van klemprofielen voor de afdichting van uw deuren?

De juiste raamrubbers voor oldtimers

Om de kans op schade te voorkomen, is het zaak uw oldtimer goed te beschermen. De juiste rubber profielen beschermen oldtimers tegen onnodige reparaties. Door rubber profielen bijvoorbeeld als stootrand of als raamrubbers te gebruiken, kunnen oldtimers jaren langer meegaan. Bij de juiste (auto)rubbers voor uw oldtimer kunt u denken aan U-, H-, L- en T-profielen en kraal-, raam- en stootprofielen. Heeft u andere rubbers voor uw oldtimer nodig? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Rubber voor oldimers