Rubber profielen voor boten

Rubber profielen voor boten

Wij van Alman Rubber zijn specialisten op gebied van rubber. We hebben een groot assortiment waaronder verschillende soorten rubber profielen voor uw boot of schip. Wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld een stootrand of raamrubbers voor uw boot dan bent u bij ons aan het juist adres! Met een ervaren team en een modern machinepark leveren wij producten waar u op kunt vertrouwen. We zijn u graag van dienst bij het leveren van maatwerk rubber profielen voor uw boot. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Rubberen stootrand voor een boot

De rubberen stootrand is bij een boot één van de meest gebruikte type rubber. Door middel van deze stootrubbers op uw boot is schade bij het aanleggen verleden tijd. Voorheen werd nog wel eens gebruik gemaakt van een houten stootrand op boten, maar tegenwoordig worden vooral rubber stootranden op de boot gemonteerd. Dit is niet voor niets. Rubber is namelijk een sterk maar ook flexibel materiaal waardoor het grote klappen kan opvangen.

Bij Alman Rubber hebben we voor ieder formaat boot of schip een passende en betaalbare oplossing. Een kostenefficiënte oplossing waarmee u de kans op schade aan uw boot, en hoge kosten, verkleint. Onze UV- en weersbestendige rubber stootrand beschermt uw boot uitstekend en gaat jarenlang mee.

Rubber profielen voor boten

Raamrubbers voor boten

Ook wanneer het gaat om raamrubbers voor uw boot bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment raamrubbers voor boten en kunnen u zodoende ook uitstekend helpen.

Heeft u last van oude lekkende raamrubbers op uw boot? Dan is het verstandig om de raamrubbers van uw boot te vervangen. Dankzij ons ruime aanbod kunt u snel geholpen zijn. De rubber profielen van Alman Rubber zijn van hoge kwaliteit en kunnen eventueel op maat worden gemaakt. U kunt dan zelf het formaat, de kleur en hardheid van de raamrubbers bepalen. Hierdoor zullen lekkende raamrubbers op boten verleden tijd zijn!