PVC kantprofielen

PVC kantprofielen

Kantprofielen worden vaak gebruikt om scherpe randen af te werken en zijn in allerlei situaties te gebruiken. Hierbij is het echter wel van belang dat deze perfect aansluit op het af te dekken object. Bij Alman Rubber bent u hiervoor aan het juiste adres en leveren we naast een uitgebreid aanbod standaard kantprofielen ook maatwerk producties. Niet voor niets zijn wij dé specialist in rubberproducten.

Toepassing PVC kantprofielen

Kantprofielen zijn ook wel bekend onder de naam carrosserieband, klemband en scherpe randen profiel. Zoals de laatste term al doet vermoeden wordt een PVC kantprofiel vaak gebruikt om (scherpe) randen af te dekken. Een groot voordeel aan een kantprofiel is dat er geen lijm nodig is doordat het profiel een zelfklemmende werking heeft.

Kantprofielen zijn breed inzetbaar voor uiteenlopende toepassingen waaronder het afwerken van machines, schakelkasten, polyester en ABS schotten, stoelen en allerlei soorten plaatwerk. Dit type kantprofiel is bij Alman Rubber in verschillende varianten verkrijgbaar waaronder PVC kantprofiel met een sponsrubberprofiel, volrubberprofiel en met borstels.

Maatwerk in kantprofielen van PVC

Niet iedere aan- of afsluiting is hetzelfde. Er zijn altijd verschillende maten en ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u weliswaar een groot aantal kantprofielen in verschillende formaten. Toch kan het helaas voorkomen dat de juiste niet te vinden is in ons assortiment. Door onze ruime ervaring zijn wij in staat om uw kantprofielen van PVC op maat te maken.