Alman Rubber - Rubbere profielen

Onze klant implementeert hoogwaardige rubberprofielen voor de integratie van glaselementen in constructies. Deze essentiële componenten zorgen ervoor dat het glas niet alleen stevig op zijn plaats blijft, maar verbeteren ook de akoestische isolatie, waardoor geluidsoverdracht tussen verschillende ruimtes aanzienlijk wordt verminderd.

Rubberprofielen

De gebruikte rubberprofielen garanderen een naadloze en elegante overgang van glas naar aluminium frames, en dragen bij aan een verfijnde afwerking van het geheel. Bovendien is er de mogelijkheid deze profielen te leveren in een kleur die overeenkomt met die van het metaalwerk. Dit zorgt ervoor dat er geen storende zwarte randen zichtbaar zijn rond het glas, maar dat het geheel opgaat in de omgeving voor een gestroomlijnd en esthetisch aantrekkelijk resultaat.

Tochtprofielen

Naast glasprofielen maken zij ook gebruik van tochtprofielen voor deuren, een bewijs van hun streven naar kwaliteit en functionaliteit in elke facet van hun constructieprojecten. Door de veelzijdigheid en aanpassingsvermogen van onze producten kunnen wij een oplossing op maat bieden die perfect aansluit bij de specifieke eisen en esthetische voorkeuren van onze klanten.

Productgroepen