Rubber vloeren

Rubber vloeren

De specialist voor elke rubberen vloer

Een vloer van rubber wordt steeds populairder en biedt verschillende interessante voordelen. Bij Alman Rubber kunt u kiezen tussen onder andere een rubberen topvloer, rubber ondervloer en rubber tegels. Hierbij bieden we niet enkel standaard formaten, maar ook maatwerk producten. Bij ons is dan ook vrijwel alles mogelijk!

De voordelen van een rubber vloer

Een van de voordelen van een rubber vloer is dat deze erg slijtvast is waardoor deze zwaar belast kan worden. Een voordeel dat u niet snel bij andere vloeren terugziet. In ruimtes waar veel mensen lopen wordt daarom vaak gekozen voor de topvloer van rubber. U kunt deze bijvoorbeeld terugvinden in ziekenhuizen, op luchthavens of in bedrijfshallen. Maar ook kantoren maken er veel gebruik van. Een ander voordeel is de geluidsdempende eigenschap van een rubber ondervloer. Deze is direct op een betonvloer aan te brengen, waardoor een minder holle klank in de ruimte ontstaat. Iets dat vooral bij grote ruimtes erg prettig is.

Rubber vloertegels voor in huis of de (speel)tuin

Met vloertegels van rubber legt u snel en op eenvoudige wijze een rubberen vloer die vele voordelen biedt. U kunt deze gebruiken in bijvoorbeeld uw garage of bijkeuken, maar ook voor uw tuin en/ of terras. Voordeel hiervan is dat tuinmeubels minder snel wegschuiven wanneer deze op een vloer van rubber staan, wat de veiligheid ten goede komt. Nog een voordeel van rubber is dat regenwater snel wordt afgevoerd. Hierdoor is uw terras ook snel weer te gebruiken en voorkomt u gladheid en schimmelaanslag.

Ook voor kinderen zijn de rubber tegels ideaal. Door deze bijvoorbeeld onder de schommel of op de speelplaats aan te leggen verkleint u letsel bij valpartijen en vergroot u dus de veiligheid bij het spelen.